FutbolGündemŞike ÇetesiŞike Dosyaları

Sadri Şener; Fenerbahçe, Birleşmiş Milletler’den mi karar bekliyor!..

Sadri Şener; Fenerbahçe, Birleşmiş Milletler’den mi karar bekliyor!.. Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, HABERTÜRK TV’de Faik Çetiner’in sunduğu Bizim Stadyum adlı programa telefonla bağlandı.

HTSpor’un haberine göre, önemli açıklamalar yapan Sadri Şener “Fenerbahçe, Birleşmiş Milletler’den mi karar bekliyor! CAS kararını vermiş. Fenerbahçe şike yapmıştır ve ceza almıştır. Şikeyi Fenerbahçeliler bile kabul ediyor” dedi.

“Milletvekilleri hukukun üstünlüğü üzerine yemin ederler. ‘Hukukun verdiği karara saygı duyacağım’ diye. Hukuk çok önemli bir şey. Yargılanmışız. Biz beraat etmişiz. Bazıları ceza almış. Birleşmiş Milletler’den de karar bekleminin anlamı yok. Fenerbahçe, Birleşmiş Milletler’den mi karar bekliyor! Spor programlarına bakıyorsunuz… Fenerbahçe’ye 50 dakika ayırıyorlar. Bizim bunlarla uğraşacak kadar gücümüz yok. Konya’ya, Gençlerbirliği’ne 50 dakika ayırmıyorlar. Ben burada mücadelenin güçlüğünü izah ediyorum.”

“İstanbul-Trabzon arası 1.5 saat. Aziz Yıldırım’ın toplantısına gidenler buraya da gelebilirler. CAS yeni bir belgedir. Ama TFF yönetiminde böyle bir yürek olduğunu sanmıyorum. Bu iş yürek meselesi. Çünkü işin siyasi boyutu da var. Kupa muhabbeti diye bir şey yok. Fenerbahçe şike yapmıştır ve ceza almıştır. Sizin aranızdaki, kahve sohbetidir. CAS’ın verdiği bir karar var. CAS’tan karar geldi, hala neyi tartışıyoruz! Ama bu federasyon siyasete karşı duramaz.”

“Biz yargılandık ve beraat ettik. Mahkeme sürecinde bazı isimler bize ‘Başkan biz bu işi yaptık ama sen de çok üstümüze geliyorsun’ dedi. Kaç tane Fenerbahçeli arkadaşımız bunu söyledi bana. Kulüp başkanının dışarıda yaptığı her hareket saha içine yansır. Fakat şike dandik bir suç oldu. Futbola dönme niyetim yok. Uzaktan izliyorum.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu