FutbolGündem

Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu!..

Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu!.. Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kendisini mali açıdan kulübü zarara uğratmakla suçlayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun görevi bırakmasını istedi. Şener, “10 kişi istifa ettikten sonra orada durulur mu” dedi.

Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kendisine suçlamalarda bulunan boro mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Fenerbahçe’yi daha çok sevindirmeyip görevi bırakmasını istedi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Şener, “Şimdi söylediklerini mali genel kurullarda ben karşısındayken niye çıkıp söylemedi? O zaman da defterlerde, kitaplarda hepsi yazıyordu. Verilmeyecek bir kuruş hesabımız yok. Ama Trabzon’a hibe yapılmaması, para bırakılmaması lazımmış. Şampiyon olunmaması lazımmış. Bunu anladım” dedi.

‘FENERLİYİ TFF DELGESİ YAPTILAR

İçişleri Bakanlığı denetçilerinden taktir aldıklarını kaydeden Şener, “Bu kulüp çok itibar kaybetmiştir. Artık birinci ligin itibarlı takımlarından biri değildir Trabzonspor. Kulüp şu anda düştüğü itibarsız durum nedeniyle 15 sene geri gitmiştir. Ellerine bir makam geçirmişler, bırakmak istemiyorlar. Hayal edemeyeceği bir makama oturmuş. 10 kişi istifa ettikten sonra orada durulur mu? Fenerbahçe üyesinden Futbol Federasyonu delegesi yapanlar bundan sonra Fenerbahçe’yi daha çok sevindirmesinler, Trabzon’u da üzmesinler. Gitsinler” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu