DünyaFutbolGündem

Şampiyonlar Ligi’nde rövanş heyecanı!..

Şampiyonlar Ligi’nde rövanş heyecanı!.. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son iki yarı finalist yarın yapılacak 2 maçla belirlenecek…

Ligde yarın Almanya’nın Bayern Münih takımı, İngiliz ekibi Manchester United’ı konuk ederken, iki İspanyol takımı Atletico Madrid ile Barcelona da Madrid’de karşı karşıya gelecek.

Münih’teki Allianz Arena’da TSİ 21.45’te başlayacak Bayern Münih – Manchester United maçını İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek. Ajansspor.com’un haberine göre, Vicente Calderon Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak Atletico Madrid – Barcelona maçında ise İngiliz hakem Howard Webb görev alacak.

Münih’te zorlu rövanş 

Bayern Münih ile Manchester United, Londra’da 1-1 sona eren maçın rövanşında Münih’te kozlarını paylaşacak. İlk maç Vidic ve Schweinsteiger’in karşılıklı gollerine sahne olurken, takımlar rövanşta kendilerine turu getirecek skora ulaşmaya çalışacak.

Bayern Münih’te Javi Martinez ve Bastian Schweinsteiger, kart cezaları nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Alman ekibinde ilk maçta cezası nedeniyle forma giyemeyen Dante, rövanşta takımdaki yerini alabilecek. Mario Mandzukic ise sarı kart görmesi ve takımının tur atlaması halinde yarı final ilk maçında cezalı duruma düşecek.

Giggs rekora ortak olacak

İngiliz temsilcisinde deneyimli futbolcu Ryan Giggs, yarın forma giymesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 142. maçına çıkacak ve İspanyol futbolcu Raul Gonzales’in rekoruna ortak olacak.

Bu arada Manchester United’da ilk maçta forma giyemeyen Patrick Evra, rövanşta takımdaki yerini alacak. Rio Ferdinand ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

İspanyollar yarı final için kapışıyor

İspanyol ekipleri Atletico Madrid ile Barcelona, yarı finale kalmak için mücadele edecek. Barcelona’da yapılan ilk maç Diego ve Neymar’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Atletico Madrid’de oynayan milli futbolcu Arda Turan’ın sakatlığı nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca golcü futbolcu Diego Costa’nın da sakatlığı bulunuyor.

Madrid ekibinde cezası nedeniyle ilk maçta oynayamayan Raul Garcia, rövanşta takımdaki yerini alacak. Başkent temsilcisinde Emiliano Insua, Juanfran ve Gabi sarı kart görmeleri, takımlarının da turu geçmesi halinde, yarı final ilk maçında cezalı duruma düşecek.

Barcelona’da ise kaleci Victor Valdes ve savunma oyuncuları Gerard Pique ile Carles Puyol’un sakatlıkları bulunuyor. Barça’da Andres Iniesta ve Cesc Fabregas, yarın sarı kart görmeleri durumunda, cezalı duruma düşecekler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu