DünyaFutbolGündem

Şampiyonlar Ligi’nde son yarı finalistler belli oluyor!..

Şampiyonlar Ligi’nde son yarı finalistler belli oluyor!.. Şampiyonlar Ligi bu akşam iki maçla devam edecek. Atletico Madrid, 1-1’in rövanşında Barcelona ile karşılaşırken, son şampiyon Bayern Münih, 1-1’in rövanşında Manchester United’ı ağırlayacak.

La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid ile Barcelona’dan biri; Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek. Ntvspor’un haberine göre, Atletico Madrid’de Diego Costa ve Arda Turan sakatlıkları nedeniyle Barcelona’ya karşı forma giyemiyecek. Katalan ekibinde ise sezonu kapatan kaleci Victor Valdes ile ilk maçta sakatlanan Gerard Pique, Vicente Calderon’daki randevuda olmayacak.

Gecenin bir diğer maçında son yıllarda kendi sahasında İngiliz ekiplerine karşı şansı tutmayan Bayern Münih, 1-1’in rövanşında Manchester United’ı ağırlayacak.

Alman ekibinde, cezalı Schweinsteiger ile Javi Martinez’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Thiago Alcantara ve Shaqiri forma giyemeyecek. Manchester United ise Devler Ligi’nin son şampiyonunu turnuva dışına itmek amacında.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu