FutbolGündem

Şanlıurfaspor’da Kemal Kılıç gitti Bahri Kaya geldi

Şanlıurfaspor’da Kemal Kılıç gitti Bahri Kaya geldi… Şanlıurfaspor’da Kemal Kılıç’tan boşalan teknik direktörlüğe Bahri Kaya getirildi. PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’da teknik direktörlüğe Bahri Kaya getirildi.

Şanlıurfaspor’da, Kemal Kılıç’tan boşalan teknik direktörlük görevine Bahri Kaya’nın getirildiği bildirildi. Ajansspor.com’un haberine göre, sarı-yeşilli ekip, teknik direktör Bahri Kaya ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Kaya, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında anlaşmanın tüm camiaya hayırlı olmasını diledi.

Takımı PTT 1. Lig’e çıkaran eski teknik direktör Kemal Kılıç’a teşekkür eden Kaya, Şanlıurfaspor’un sezon başında yapılan transferlerle çok değerli bir kadroya sahip olduğunu belirti. Hedeflerinin Şanlıurfaspor’u Süper Lig’e çıkarmak olduğunu ifade eden Kaya şöyle konuştu;

‘Bu en önemli hedefimiz. İkinci amacımız ise yıllar süren özlemi hep beraber sinerjik bir ortam oluşturarak takımın başarısını artırmak. Başarı isteniyorsa ve bu başarı için buradaysak bu birlikteliğin büyük önemi var” dedi.
Teknik direktör değişikliğinin takıma pozitif olarak yansıyacağını umduğunu da belirten Kaya, taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.

Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu da Bahri Kaya’nın tecrübesine güvenerek takımın başına getirdiklerini ve başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu