FutbolGündem

Saracoğlu Stadı’nın seyirci kapasitesi artırılıyor

Derbiler ve Avrupa kupası maçlarında kapalı gişe oynayan Fenerbahçe’de yönetim Şükrü Saracoğlu Stadı için dev bir adım atıyor.

52 bin kişilik kapasitesine rağmen, derbilerde ve Avrupa takımlarıyla oynanan maçlarda talepleri karşılayamayan Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapasitesi 62 bin 500’e yükseltiliyor. Kapasite artırımının kale arkası tribünlerinde yapılması planlanıyor.

Akustik de artırılacak

Fanatik Gazetesi’nin haberine göre 2010-2011 sezonunda TT Arena’da oynanan ve 2-1 kazanılan Galatasaray maçı sonrası, Sarı-Lacivertli futbolcular, taraftarların yaptığı tezahüratların direkt sahanın içine yansıdığını ima etmiş ve ‘Ambianstan çok etkilendik’ açıklaması yapmışlardı. Bu açıklamaların ardından harekete geçen Başkan Aziz Yıldırım, Kadıköy’de de en az TT Arena’daki akustik ortama uygun olacak bir ambians yaratmak için çalışmaları başlatmıştı.

İşte Yıldırım’ın bu isteğinin hayata geçmesine az bir süre kaldı. Pazartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısının ardından Saracoğlu’nda kapasite artırımı ve akustik yenilik için, uzman bir ekibin desteğiyle harekete geçileceği ifade edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu