FutbolGündem

Sedat Doğan; Galatasaray’ın üzerine oyunlar oynanıyor!..

Sedat Doğan; Galatasaray’ın üzerine oyunlar oynanıyor!.. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Futbol Federasyonu’nun çifte standart uyguladığını savundu, sert açıklamalarda bulundu.

Ajansspor.com’un haberine göre, Sedat Doğan, GS TV’de yaptığı açıklamada; Galatasaray’ın güçlenmesinden bazı kesimlerin rahatsız olduğunu öne sürerek şöyle konuştu; Olayı sadece Disiplin Kurulu’nun verdiği kararla değerlendirmemek lazım. Olaylar silsile halinde geliyor. Hatırlarsanız bir önceki sezon Fenerbahçe maçının öncesinde de hocamıza 3 maçlık bir ceza verildi.

Orduspor maçında hocamız içeri girerken ‘Çıkın bu maçı daha kötü yönetin’ diye serzenişte bulundu. Daha sonra hakem kendisine ters ters bakınca ‘Bana ceza vermenizi sağlayacak bir şey söylemeyeceğim’ dedi. Geçtiğimiz günlerde Rıza Çalımbay da hakemlerin tavırlarını eleştirdi. Sadece biz değiliz şikayet eden, bir çok teknik adam var. Orduspor maçının ardından verilen cezanın sonrasında Galatasaray daha da güçlendi. Avrupa’da daha fazla ses getirdi. Galatasaray daha fazla güçlenince bazı kesimler rahatsız oldu. Şu an Galatasaray üzerinde bir oyun oynanıyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz.”

-Aykut Kocaman’ın sahaya girmesi-

Çifte standart olduğunu belirten Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü; Aynı maçta Ordusporlu futbolcu topu yere vurdu, sarı kart bile verilmedi. Bir çifte standart var. Fatih hocanın hareketi, başkasının sahaya girmesinden daha ağır bir hareket midir? Birisi sahaya giriyor bir şey yapmıyorlar, diğeri topu yere vuruyor tribüne gönderiyorlar. Çok enteresan.

Bir iki örnek vereyim; Beşiktaş – Fenerbahçe maçının hakemi Mete Kalkavan, Fenerbahçe’nin bir golünü geçersiz saydı. Gittiniz, o golü iptal eden hakemi Feriköy – Mevlanaspor derbisine atadınız. Bu bir gösterge değil midir? Bu ‘Eğer sen bizim istediğimiz işi yapmazsan, seni Amatör Küme’ye göndeririz’ değil midir?

Daha sonra Süleyman Abay, gerginliklere sebep oldu. Sonra Sivasspor-Gençlerbirliği maçına atıyorsunuz, kural hatası yapıyor. Bursaspor-Fenerbahçe maçı, yan hakem ısrarla Fenerbahçe’nin hem faul hem de ofsayt olan golünü vermiyor. Bu yan hakem hangi ligde hangi maçta görev alıyor? O hakem o günden beri dinleniyor.”

Sayın Yemen Ekşioğlu demiş ki; ‘Galatasaray’ı sevmiyorum.’ Bu kişi TFF’de aktif bir yönetici. Bu artık fütursuzluğun Himalaya zirvesi. Futbol yöneticiliğine sahip olmuş kişilerin bu tip konuşmaya hakkı yok.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu