FutbolGündem

Sheffield United Kulübü Fenerbahçe’ye ortak oluyor!..

Sheffield United Kulübü Fenerbahçe’ye ortak oluyor!.. İngiltere’nin köklü ekiplerinden Sheffield United, Suudi Arabistanlı Prens Abdullah tarafından satın alınmasının ardından sarı – lacivertliler ile ortaklık için harekete geçti.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İngiltere’nin Sheffield United takımı, Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi. Ülkenin en köklü kulüplerinden olan, bir zamanlar Premier Lig’in gediklisi olmasına karşın şu an 3. ligde mücadele eden Sheffield ekibi kendisine partner aramaya başladı.

Sheffield Telegraph’ın haberine göre, geçtiğimiz haftalarda el değiştiren ve Prens Abdullah bin Mosaad tarafından satın alınan kulüp, Türk üyesinin de katkılarıyla sarı lacivertilerle temasa geçti. Yönetim kurulunda bulunan Selahattin Baki, Prens Abdullah ile birlikte iki kulübü gündemine aldı. Bunlardan biri Suudi Arabistan’ın Al-Hilal ekibi diğeri ise Fenerbahçe.

Prens yeni sahibi olduğu kulübü eski şaşalı günlerine döndürmek isterken, bu kulüplerle yapılacak ortaklıkların başta hazırlık maçları yapılmak üzere belli konularda iş birliğini içereceği belirtildi. Konuyla ilgili gazeteye konuşan Baki, “Bu projenin hayata geçip geçmeyeceğini zaman gösterecek. Fenerbahçe’de tanıdığım kişiler var. Prensin de Al Hilal’de. Dolayısıyla operasyonun Suudi Arabistan kısmını o, Türkiye kısmını da ben üstleneceğim” dedi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu