FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Şike Opersyonu son dakika; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tekrar adliyede!..

Hakim karşısında sorgusu sırasında rahatsızla- nan ve geceyi hastanede geçiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden Şişli Etfal Hastanesi’nden adliyeye getirildi.

Futbolda ‘Şike Soruşturması’ kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şişli Etfal Hastanesi’nden tekrar İstanbul Adliye’sine getirildi.

Hakim karşısında sorgusu sırasında rahatsızlanan Yıldırım, dün geceyi Şişli Etfal Hastanesi’nde geçirmişti.

Aziz Yıldırım’ın sorgusu rahatsızlanması nedeniyle yarım kalmıştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde nöbetçi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince dün yapılan ve yaklaşık 5 saati bulan sorgusu sırasında, duruşma salonuna 2 kez sağlık ekipleri çağrılmıştı. Ntvspor.net’in haberine göre, Aziz Yıldırım’ın sorgusu başladıktan yaklaşık 2 saat sonra duruşmaya kısa bir süre ara verilmişti.

Sorgulama, verilen aranın ardından devam ederken, bir süre sonra mahkeme salonundan dışarı çıkan Aziz Yıldırım’ın avukatı, çağırdığı doktorla birlikte salona geri dönmüştü. İçeriden bir süre sonra çıkan sağlık ekipleri, aradan zaman geçtikten sonra tekrar içeri çağrılmıştı.

Aziz Yıldırım’ın doktoru Serdar Erkan; Şekeri 240’a çıktı. 112 Acil doktorlarını çağırdık

Sorgu sırasında adliye binası dışına getirilen bir ambulansın dışında, ilerleyen saatlerde ikinci bir ambulans da adliye giriş kapısının tam yanına çekilmişti.
Aziz Yıldırım’ın sorgu sırasında şekerinin yükselmesi ve geçen zamanda düşürülememesi üzerine Aziz Yıldırım, İstanbul Adliyesinden taburcu edildiği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeniden gönderilmişti.

Aziz Yıldırım’ın doktoru Serdar Erkan, adliye çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada ‘İki defa kendisini kötü hissettiğini söyledi ve kontrol ettik. Şekerine baktık. 240’a çıktı. 112 Acil doktorlarını çağırdık. Ambulansa gidildi ve serum takıldı. Şekeri düşmedi. Bunun üzerine, ifade veremeyecek duruma geldiği için hastaneye sevk edildi” diye konuşmuştu.

Bu arada, Aziz Yıldırım’ın Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden saat 21.00 sıralarında getirildiği İstanbul Adliyesi önünde de Fenerbahçeli taraftarlar sorgu boyunca bekleyişini sürdürmüştü.

Öte yandan, Aziz Yıldırım’ın avukatları sağlık raporu ile ilgili detayları mahkemeye sunmuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu