FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DosyalarıTransfer

İbrahim Akın’ın menajeri, Serdal Adalı tarafından Milliyet Gazetesi’ne çağırılmış!..

Şike Operasyonu 2. Dalga soruşturmasında Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Yıldırım Demirören’in protokol müdürü Ahmet Ateş ve teknik direktör Tayfur Havutçu’nun  tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderilmesinin perde arkasında yaşananlar.

Haber 1903 özel haberine göre, İbrahim Akın olayında adı geçen Yusuf adlı menajerin görüşme yapılmak üzere Milliyet Gazetesi’ne çağırılması teknik takibe takılmış. Bu konuşmaların ardından savcının Adalı ve Havutçu’nun tutuklu yargılanmasına karar vermişti.

Beşiktaş Kongre üyesi ve avukat Ali Rıza Dizdar’ın Haber 1903’e anlattıkları şöyle;

Beşiktaş Kongre Üyesi ve Avukat Ali Rıza Dizdar, bugün Ahmet Ateş’i ziyaret etmek için Metris cezaevine gitti.

Ahmet Ateş ile yaptığı görüşmenin ardından yaşanan gelişmeleri HABER1903’e anlattı.

SERDAL ADALI “MİLLİYET GAZETESİNE GELİN ORADA KONUŞALIM NOTUNU BIRAKMIŞ”

” Ortada Yusuf diye bir menajer var. İbrahim Akın ile İskender Alın’ı Beşiktaş’a transfer etmek için çabalayan bir isim. İbrahim Akın, Galatasaray kulübüne gidecekmiş. Serdal Adalı, Ahmet Ateş’e demişki; Yusuf denen birisi arıyor bunu tanıyor musun? Ahmet Ateş’te ben bu ismi tanımıyorum ama bir araştırayım demiş. Tayfur hoca da bu oyuncular iyi, alırsak iyi olur demiş. Bu olay Bursaspor – Beşiktaş maçının öncesinde yapılan bir konuşmadır. Bu isim Bursa’dayken, Tayfur Havutçu gelin yüz yüze konuşalım demiş. Yusuf bey Otel’e gelirken, Otel’in tarifi için Ahmet Ateş’i arayıp yol tarifi istemiş. O sırada bazı olaylar çıkınca görüşememişler. Daha sonradan Yusuf beye Milliyet gazetesine gelin orada konuşalım notunu bırakmış. Ama Savcının bu hususta kafasına taktığı nokta şu; Neden menajerin yalnız gelmesini istediği yönünde. Serdal Adalı’da demişki, tabii ki yalnız gelmesini istedim. Çünkü futbolcuların fiyatının arttırılmaması için. ”

” İBRAHİM AKIN, “BEN BİR AT İSTİYORUM” 

” İbrahim Akın, “Ben bir at istiyorum” demiş. Serdal Adalı’da, Akın’a senin transferin bitsin yeterki ben sana daha iyilerini hediye ederim demiş. Şunu açıkça söylüyorum, tek kelime bile Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in İbrahim Akın’a maçta kötü oyna, maçı bize sat gibisinden konuşması olmamış. Ben bir Hukukçu gözüyle şunu gördüm, bu olayda bir kurban yaratmışlar. Bunlarda Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş oldu. ” dedi.

– SAVCI İBRAHİM’E İFADE İMZALATMIŞ –

“İbrahim Akın ile görüşme şansım olmadı ancak aldığım bilgiye göre, Savcı İbrahim Akın’a sen bir ifade imzalayacaksın ben seni serbest bırakacam demiş. İbrahim’de ifadeyi imzalamış. Daha sonra mahkemeye çıkacağını duyunca da mahkemede bu ifadeyi yalanlamış. ” dedi.

“Mahkemesi olmayan suçtan dolayı içeride tutuluyorlar. Anlamsız bir tutuklama oldu. Savcı Adalı, Tayfur ve Ateş’i tutuklamış.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu