FutbolGündemTransfer

“Sinan Vardar Mehmet Helvacı’dan ders alsın”

Gaziantep Belediye karşısında Beşiktaş’ta Muhammed Demirci dahil 5 gencin forma giymesini kendi başarısı olarak lanse eden Sinan Vardar’a Fuat Yaman’dan tepki geldi.

Beşiktaş Postası ve NationalTurk yazarı Fuat yaman, Sinan Vardar’ın “Bizim yapacaklarımız da bir yere kadar. 10 aydır Schuster’le altyapıyı konuşamadım” şeklindeki sözlerine Galatasaray yöneticisi Mehmet Helvacı’yı örnek vererek tepki gösterdi.

İşte Fuat Yaman’ın söyledikleri;

Bir Mehmet Helvacı’ya bakın bir de Sinan Vardar’a. Ben Mehmet Helvacı’yı tanımam. Fakat Mehmet Helvacı inandığı şeyler doğrultusunda aslanlar gibi dik durdu. Adnan Polat’la arasındaki ayrışma, kutuplaşma kamuoyuna canlı canlı yansıdı. Ben o tür bir kavgaya saygı duyarım. Ama siz şimdi 6 ay öncesine kadar Yıldırım Demirören’in her politikasına karşı çıkacaksınız orada burada konuşacaksınız sonra ne olduysa bir anda yönetime gireceksiniz. Bana göre doğru değil ama olabilir. Belki Yıldırım Demirören yaptığı yanlışlardan vazgeçme sözü vermiştir Sinan Vardar’a. Sinan Vardar da düşündüklerini yapabileceği bir ortam bulma ümidiyle girmiştir. Olabilir yani. Açın gazete arşivlerine bakın Sinan Vardar yönetici olmadan önce her hafta Necip hakkında konuşuyor. Ne oldu? Sinan Vardar Schuster’le görüşemedi bile. Orada olmanın gerekçesi ne? Fotoğraflara girmek, Aziz Yıldırım’la sürtüşmesiyle ismini duyurmak. Benim aklıma başka bir şey gelmez.

Ben Galatasaray camiasına uzak bir insanım. Adnan Polat’ın yaptığı yanlışlara her platformda sesini çıkarmış. Adnan Polat’ın her türlü provokasyon kokan, gerçi Adnan Polat’a yakışan bir uygulama. Şerefleri varsa istifa etsinler diyerek birilerini şerefsizlikle itham etmesi karşısında orada durup düşüncelerinde dik durduğunu göstermiştir. Sinan Vardar istifa etsin demiyorum ama gazeteyi açtığımda Marco Aurelio’nun transferine şiddetle karşı çıktığına dair bir haber okumak isterim. Ama ben gazetede Sinan Vardar’ın Aziz Yıldırım’la hoş geldin kavgasını okuyorum. Mehmet Helvacı’nın bundan 10 yıl sonra da Galatasaray camiasında hem sözünün dinleneceğine hem de şartlar ve koşullar el verdiğinde önemli görevler üstleneceğine inanıyorum. Ama ben Adnan Polat’ın 10 sene sonra nerede olacağını bilmiyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu