FutbolGündem

Spor Toto Süper Lig’de doping şoku!..

Spor Toto Süper Lig’de doping şoku!.. Sanica Boru Elazığspor ile Çaykur Rizespor karşılaşmasında ev sahibi ekipten Köksal Yedek’ten alınan idrar örneğiyle yapılan doping testinde yasaklı maddeye rastlandığı iddia edildi…

Türkiye Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu’nun, sezonun ilk yarısının son haftasında oynanan Sanica Boru Elazığspor ile Çaykur Rizespor karşılaşmasında ev sahibi ekipten Köksal Yedek’ten alınan idrar örneğiyle yapılan doping testinde yasaklı maddeye rastladığı iddia edildi.

Elazığspor’un 1-0 kazandığı karşılaşmada 87 dakika oyunda kalan tecrübeli futbolcu için Dopingle Mücadele Kurulu’nun konuyla ilgili raporu TFF Sağlık Kurulu üzerinden TFF genel sekreterliği ve oradan da Hukuk Müşavirliğine ulaştığı öğrenildi. Sporx.com’un özel haberine göre, tecrübeli futbolcunun konuyla ilgili kulüp yetkililerine, kısa bir süre önce göz ameliyatı olduğu, bu yasaklı maddenin kullandığı damlalardan kaynaklanabileceği yönünde bilgi verdiği ifade edildi.

TFF’nin sağlık kurulunun raporu doğrultusunda Elazığsporlu futbolcunun PFDK’ya sevkedeceği belirtildi. İstanbul’da bulunan ve bu konuda TFF yetkililerinin iletişime geçtiği Köksal Yedek konusunda Federasyon yetkilileri hukuki süreçin devam ettiğini söylediler.
A numunesi pozitif çıkan ve bu nedenle PFDK’ya sevkedilecek olan Elazığsporlu futbolcunun itiraz etmesi halinde B numunesi açılacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu