FutbolGündem

Taka Gazetesi’nin Bucaspor – Trabzonspor maçı yorumu; Burak ve Umut attı sıra Fatih Tekke’de

Trabzon’da yayın yapan yerel gazetelerden Taka Gazetesi birinci sayfasında, dünkü Bucaspor-Trabzonspor maçını “Burak ve Umut attı; sıra Fatih Tekke’de” başlığıyla yer verdi.

Trabzonspor, ligin son iki haftasında şampiyonluk için Fenerbahçe’nin puan kaybına ihtiyaç duyarken, kentte, bu hafta Ankaragücü formasıyla Şükrü Saracoğlu’na çıkacak Trabzonspor’un eski gol kralı Fatih Tekke’den gol bekleniyor.
Spor Toto Süper Lig’de 76 puan ile Fenerbahçe’nin arkasında averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, ligin son 2 haftasında şampiyonluğa ulaşmak için Fenerbahçe’nin puan kaybına ihtiyaç duyarken kentte bu hafta Ankaragücü formasıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na çıkacak bordo – mavililerin eski gol kralı Fatih Tekke’den de gol bekleniyor.

Trabzon’da yayın yapan Taka Gazetesi ilk sayfasında ”Burak ve Umut attı sıra Fatih Tekke’de” başlığıyla yer verdiği haberde, Umut’un attığı golle ”Bu can çıkmadıkça umut kesilmez” ifadesine yer verildi. Trabzonspor’un eski gol kralı olan oyuncusunun haftalardır Fenerbahçe maçına hazırlandığı ifade edilen haberde, bu futbolcudan gol beklendiği kaydedildi. Haberde, Fatih Tekke’nin yanı sıra Trabzonspor’a Trabzon’da gol atan kiralık oyuncusu Gabric’in de ‘Fenerbahçe’yi vuracak’ oyunculardan olduğu dile getirildi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu