FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Mehmet Ali Aydınlar; En kısa zamanda karar aşamasına gelmeyi ümit ediyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yürütülen şike operasyonu ile ilgili bilgi almak üzere İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile görüştü.

Mehmet Ali Aydınlar, “Yargı kararını bekleyecek misiniz?” yönündeki soruya “Sürenin dar olduğunu, süremizin kısıtlı olduğunu da biliyoruz. En kısa zamanda karar alma aşamasına gelmeyi ümit ediyoruz” cevabını verdi. Mehmet Ali Aydınlar Emniyet Müdürlüğünden çıkışı sırasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Türk futbolu zorlu bir süreçten geçiyor. Biz bu soruşturma ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürümüz ile bir görüşme yaptık. Görüş alışverişinde bulunduk. Tahkikat sonlandırıldıktan sonra bir değerlendirme yapacağız” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Aydınlar; En kısa zamanda karar aşamasına gelmeyi ümit ediyoruz

Mehmet Ali Aydınlar, “Kendi içinizde bir kurul oluşturarak geriye dönük olarak maçları incelediğiniz yolunda bilgiler var. Bu doğru mu?” sorusuna, “Kendi içimizde irtibat halindeyiz zaten. Bir çalışma yürütüyoruz. Ama esas olan buradaki soruşturmanın tamamlanmasının ardından bir açıklama yapacağız. Pazartesi bir toplantımız olacak. Orada konuyu yeniden konuşacağız” dedi.

Başka bir soruya cevap verirken de “Sürenin dar olduğunu, süremizin kısıtlı olduğunu da biliyoruz. En kısa zamanda karar alma aşamasına gelmeyi ümit ediyoruz “ ifadesini kullandı. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yapılacak toplantıdan bir karar çıkıp çıkmayacağına ilişkin de “Gayret edeceğiz” cevabını verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu