FutbolGündem

TFF eski başkan vekili Hadi Neşet Türkmen, son yolculuğuna uğurlandı

TFF eski başkan vekili Hadi Neşet Türkmen, son yolculuğuna uğurlandı…Tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) eski başkan vekili Hadi Neşet Türkmen, Bursa’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ulu Camii’de kılınan cenaze namazına TFF İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten ile Türkmen’in ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze, Cuma Namazı’na müteakip kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verilmek üzere Mudanya’ya gönderildi.

TÜRK FUTBOLU İÇİN ÇOK ÇIRPINDI

Cenaze namazında basın mensuplarına açıklamada bulunan Ufuk Özerten, Hadi Neşet Türkmen’i çok uzun yıllardan beri tanıdığını belirterek, “Türk futboluna önce Fenerbahçe kulübünde ve Futbol Federasyonu’nda hizmet etti. Ondan sonra rahatsızlığından dolayı da engelli futbolu için çok çırpınmıştır. Ayrıca federasyonumuzun en fırtınalı dönemlerinde başkan vekilliği yaptı. Ben de kendisine mesai arkadaşlığı yapma şerefine de nail oldum. Söylenecek bir şey yok, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.” dedi.

HER ŞEYİMİ KAYBETTİM

Eşi Sündüz Türkmen ise Hadi Neşet Türkmen’in kendisi için eşten ziyade her şeyi olduğunu ifade ederken, şunları söyledi: “Çok huzurluydu, çok çekti ama elimizden geleni yapmamıza rağmen, daha fazlası olmadı. Yapacak hiçbir şey yoktu. Benim için eşten öteye idi. Hem annem, hem babam, hem kardeşim, hem dostum, her şeyimi kaybettim.”

Hadi Neşet Türkmen’in asistanı Zühal Ünver de yaptığı açıklamada, “1990’dan beri asistanıyım ama onu anlatmam mümkün değil. Günde en az 4 defa telefonda konuşuyorduk. Kimlere nasıl yardım ederiz, neler yapabiliriz, Türk futboluna nasıl yardım edebiliriz diye hep yardım için çalıştı.” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu