FutbolGündem

Galatasaray’ın efsane futbolcuları yemekte buluştu

Galatasaray’ın efsane futbolcuları yemekte buluştu…Galatasaray’ın efsane futbolcuları, Hakan Ünsal’ın düzenlemiş olduğu yemekte bir araya gelerek eski günlerini özlemle andı.

Sarı – kırmızılı formayla bir dönem büyük başarılara imza atan futbolculardan, Hasan Şaş, Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Hakan Ünsal, Tolunay Kafkas, Emre Aşık, Arif Erdem ve Claudio Taffarel birlikte eski günleri andılar.
Oldukça keyifli geçen buluşmada Galatasaray’ın şuan ki teknik kadrosunda yer alan Hasan Şaş ve Ümit Davala, Galatasaray Televizyonu’na özel değerlendirmelerde bulundu.

Geçmişteki tücrübelerini şu andaki futbolculculara yansıttıklarını belirten Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, “Arkadaşlık bir takımda tek etken. Şimdiki arkadaşlarımıza geçmişteki tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Bunda zaman zaman da başarılı oluyoruz. Bu tam anlamıyla belirli seviyelere çıktığı zamanda kalitenizle birlikte UEFA Kupası oluyor, Süper Kupa oluyor.” diye konuştu.

Fatih Terim’in yardımcılarından Ümit Davala da “Arkadaşlık olmazsa bir defa başarı olmaz ben takımda bunu öğrendim. Bizim arkadaşlığımız futbol oynarken her zaman üst düzeydeydi. Saha içinde ve saha dışında sürekli beraberdik. Bu aynı şekilde şuan bizim takım için de geçerli. Takım içinde arkadaşlık çok üst düzey durumda. Herkes saha içinde ve dışında birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Tabi ki en büyük başarının sırrı budur.” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın efnase kaptanlarından Bülent Korkmaz da “Uzun zamandır böyle organizasyon yapmıyorduk. Önceden de akşam ve öğle yemekleri yiyorduk. Organizasyonun başı Hakan Ünsal. İşleri nedeniyle bazı arkadaşlarımız gelemedi. İnşallah onlarda geldiği zaman daha geniş bir kadro olacak. Bir kişi eksik oldu 11’den. Bir dahakine tamamlarız.” şeklinde konuştu.

Eski futbolculara yemek organizasyonunu yapan Hakan Ünsal ise şunları ifade etti; Buradakilerin hiç biri, birbirine arkadaş olarak bakmıyor. Tam manasıyla kardeş olarak birbirimizi görüyoruz. Zaten bir araya gelince hepimiz gözleri parlıyor. Zaman buldukça da fırsatları kaçırmıyoruz. Ben de hepsine teşekkür ediyorum. Hepsi icabet etti. Hiç biri geri çevirmedi. Bu insanlarla ve kardeşlerimle bir araya geldiğim zaman mutlu oluyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu