FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ilk somut adım; Süper Kupa maçı erteleniyor

NationalTurk’un haberine göre, bugün şike soruşturmasını yürüten savcıyı ziyaret eden ve sonrasında yaptığı açıklamalarda kararlarında değişiklik sinyali veren TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ilk somut adımı atıyor.

NationalTurk’ün Futbol Federasyonu’na yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre Mehmet Ali Aydınlar, TFF yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmelerin ardından 31 Temmuz’da Erzurum’da oynanması planlanan Süper Kupa maçını ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

NationalTurk’un haberine göre, şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu’nun tutuklanmasının ardından dün de Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun tutuklanarak Metris’e gönderilmesiyle oluşan ortamda bu maçın oynanmaması gerektiğine karar veren Mehmet Ali Aydınlar yönetimi yeni tarihi birkaç gün içinde açıklayacak.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 31 Temmuz’da Erzurum’da oynanması planlanıyordu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu