FutbolGündem

TFF UEFA görüşmesi sona erdi!..

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in UEFA Başkanı Michel Platini’ye yaptığı ziyaret sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, UEFA Başkanı Michel Platini ile görüşmek üzere yerel saatle 10.50’de UEFA’nın İsviçre’nin Nyon kentindeki merkezine geldi. UEFA Başkanı Platini ile görüşme planlanandan yaklaşık 20 dakika gecikmeli başladı.

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik yanıtladı. Toplantının tanışma havasında geçtiğini belirten Şenes Erzik, “İstanbul’da çok yakın bir zamanda 22 Mart’ta, UEFA’nın kongresi var. 53 ülkenin federasyon başkanları, genel sekreterleri İstanbul’a gelecek. Dolayısıyla bu kongreden önce herhangi bir eksiklik var mı bütün bunları gözden geçirdik hep birlikte. Gelecek günler için karşılıklı iyi temennilerle herkesin birbirine yardımcı olması gerektiği konuşuldu. Detaya inmedik” dedi.

Şenes Erzik, Türkiye’deki şike davasının toplantıda gündeme gelmediğini ifade ederek “Tanışma toplantısı. Gerçi gıyaben başkanımızı da tanıyorlar. Böyle karşılıklı el sıkıp oturmak, görüşmek, bu UEFA’nın geleneksel tanışma toplantısını yapmak iyi oldu. Bir an evvel olduğu için hepimiz memnunuz. Birbirini bilmek, kimle konuştuğunu, kimle iş birliğini yapacağını bilmek. Herkes açısından bunun bilinmesi gerekiyordu. Ama gündem olarak iki taraf da kongreyi öncelikle konuştu” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu