FutbolGündem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den Meireles hakkında şok sözler

NationalTurk’ün haberine göre, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener TFF tarafından rekor cezaya çarptırılan Fenerbahçeli Meireles hakkında şok sözler sarf etti.

NationalTurk’ün haberine göre, Galatasaray’la oynadıkları maçın ardından Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener çok ilginç açıklamalar yaptı. Sadri Şener, Raul Meireles’in Galatasaray derbisinde hakem Halis Özkahya’ya yaptığı hareket için ”Meireles’in saç stiline ve dövmelerine bakınca hakeme o hareketleri yapması doğal” ifadelerini kullandı. Bordo mavili kulübün başkanı Trabzonspor’a bu saç stili ve böyle dövmeleri bir oyuncuyu almayacağı belirtti.

Fenerbahçeli taraftarlar ise bu sözlerin ardından adeta çıldırdı. Twitter’da gecenin konusu olan Sadri Şener’e sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener hakkında İstanbul Cumhuriyet Başssavcılığı’na suç duyurusunda bulundu…

Sadri Şener Avni Aker’de yoğun protestolara maruz kalan Burak Yılmaz hakkında ise şunları söyledi:

“Burak’a atılan maddeleri tasvip etmiyorum ama futbolda böyle tepkilerin olması normal. Burak dediği gibi 5 milyon kazandırdı ancak daha farklı olabilirdi. Sonuçta Burak’ı zorla tutacak değildik. Bize konuştuğu gibi davranmadı.”

Galatasaray ile ilişkilerin artık iyi olmayacağını söyleyen Şener “Galatasaray ile biz dosttuk. Trabzon halkı Galatasaray’ı severdi ancak bundan sonraki yıllarda illişkilerimizin pek de iyi olacağını zannetmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu