FutbolGündem

Trabzonspor’da şok; Bamba ve Mustafa Yumlu sakatlandı!..

Trabzonspor’da şok; Bamba ve Mustafa Yumlu sakatlandı!.. Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’da Beşiktaş maçı öncesi idmanda Bamba ve Mustafa Yumlu sakatlandı…

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, bordo – mavililer, hafta sonu sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdmana, sakatlıkları devam eden ve salonda çalışan Soner ile Gökhan katılmadı.

Antrenmanda futbolcular, tam sahada çift kale maçta, kırmızı ve sarı takım olarak karşı karşıya geldi. Sarı takımda yer alan Olcan ile kırmızı takımdaki Bamba’nın ikili mücadelesi sırasında Bamba sakatlık geçirdi. Bir süre daha antrenmana devam eden Bamba, daha sonra antrenmanı bırakarak sağlık ekibinin eşliğinde sahadan ayrıldı.

Teknik direktör Akçay’ın futbolcularını sürekli uyardığı antrenmanda Mustafa Yumlu da ikili mücadelede sakatlanarak idmana devam edemedi. Sakatlanan her iki oyuncunun da sağlık durumlarıyla ilgili tetkiklerin devam ettiği bildirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu