FutbolGündem

Trabzonspor’dan Puyol atağı!..

Trabzonspor’dan Puyol atağı!.. Barcelona’da yaşayan ve FC Barcelona Kulubü’yle iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Bayram Tutumlu, Trabzonspor’un Carles Puyol’u düşündüğünü söyledi…

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Tutumlu, ”Puyol 36 yaşında çok şerefli, namuslu bir insan. Sezon sonunda futbol oynayabileceğini hissederse devam edecek. Bundan 1 ay önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Barcelona’ya geldi. Hacıosmanoğlu, Puyol’la ilgilendi. Ben de Puyol’la bu durumu konuştum. Bana, ‘Sezon sonunda bakacağım, kendimi iyi hissedersem futbola devam ederim. Hissetmezsem futbolu bırakacağım’ dedi.

Tutumlu, “Puyol’un Barcelona’yla sözleşmesi iki sene daha var. 2016’ya kadar devam ediyor. Yani Puyol’un işi sezon sonunda belli olur” ifadelerini kullandı. İspanya Milli Takımı’nın da formasını giyen tecrübeli stoperin futbola devam etmeye karar verirse Trabzonspor’a gelme ihtimali olduğunu belirten Tutumlu, ”Olabilir, Puyol gelebilir. Trabzonspor, Türkiye’nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Trabzonspor’u iyi tanıyor. Barcelona, Trabzonspor’a karşı oynadı. Ama ben sadece Puyol’un durumunu sordum. Şu anda ortada somut bir şey yok” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu