FutbolGündem

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı için tekrar kararı istiyor!..

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı için tekrar kararı istiyor!.. Trabzonspor, yarıda kalan Fenerbahçe maçı için tekrar kararı istiyor. Bordo mavili kulübün genel sekreteri Köksal Güney, Disiplin Kurulu’nun verdiği 6 maçlık cezanın da çok ağır olduğunu söyledi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, olaylı Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ntvspor’un haberine göre,  karşılaşmanın tekrarı yönünde karar beklediklerini belirten Güney, Disiplin Kurulu’nun verdiği 6 maçlık cezanın da çok ağır olduğunun altını çizdi.

Güney yaptığı açıklamada, “Maçın tekrarı yönünde beklentimiz var. Taraftarın sahaya inip futbolculara karşı bir eylemi olmadı. Yabancı madde atılması bütün maçlarda oluyor. Öyle olsa yabancı madde atılan bütün maçların tatil edilmesi lazım ama dediğimiz gibi taraftarımızın yaptığını Ttrabzonspor’a yakıştıramıyoruz” dedi.

Güney 6 maçlık ceza için de “İtirazımızda daha önceki maçlarda yaşanan olaylarla ilgili emsalleri göstererek, bize verilen cezanın ağır olduğunu söyledik. Tahkimden cezanın indirilmesini bekliyoruz. Sahaya inildiği maçlarda 4 maç ceza verilirken biz 6 maç ceza aldık” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu