FutbolGündem

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener; Devler Ligi’nde direkten döndük!..

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Şampiyonlar Ligi’nde direkten döndüklerini söyledi. Yener, Avrupa Ligi’nde gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

14/16 programına telefonla bağlanan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener,  Şampiyonlar Ligi’nde tur için direkten döndüklerini söyledi. Hasan Yener, UEFA Avrupa Ligi’nde hedeflerinin gidebilecekleri yere kadar gidebilmek olduğunu söyledi.

Bordo-mavililerin Şampiyonlar Ligi’nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olmasını değerlendiren Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener şöyle konuştu; Öncelikle başlık olarak Trabzonspor direkten döndü diyebiliriz. Inter’in CSKA Moskova’ya mağlup olması Şampiyonlar Ligi’nde yolumuza devam etmemize engel oldu. Trabzonspor olarak ilk katıldığımız Şampiyonlar Ligi gruplarının ardından yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olmamız sevindirici. Bu takımlara karşı oynadığını düşündüğünüzde 7 puan alabilmek gerçekten çok büyük bir başarı.

Ben bu yüzden bütün teknik kadroyu ve yöneticileri kutluyorum. Gönül isterdi ki yolumuza Şampiyonlar Ligi’nde devam edelim, ancak yine Avrupa’dayız. Umarım önümüzdeki yıllarda Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı başarırız.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedefini de anlatan Yener, “Trabzonspor’un hedefleri için önceden bir şey söylemek zor. Ancak, biz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde olduğu gibi, kişilikli bir oyun ortaya koymak ve iyi mücadele etmek istiyoruz. Tabii ki iyi sonuçlar da almak istiyoruz. Umarım Avrupa Ligi’nde direkler bizim yanımızda olur ve şanssızlıkları şansa çeviririz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu