FutbolGündemTransfer

Hasan Yener; Bünyamin Gezer doğru karar

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçına hakem Bünyamin Gezer’in atanmasının doğru olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın atmosferinin futbolcularını etkilemeyeceğini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Radyospor’a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına Bünyamin Gezer’in atanmasının son derece doğru iyi karar olduğunu belirterek, Fenerbahçe maçını kazanacaklarını iddia etti.

Hakem Bünyamin Gezer’i çok başarılı bulduğunu ifade eden Genel Sekreter Yener, maçla ilgili olarak ise “Trabzonspor, iyi futbol oynayan ya da futbol oynamak amacında olan takımlara karşı son derece iyi oynuyor. Bu bakımdan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Stat atmosferi oyuncularımızı etkilemez Trabzonspor iyi futbola açık takımlara karşı son derece etkili oluyor. Bu bakımdan Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Atmosfer, futbolcularımızı olumlu motive edecektir; çünkü tüm oyuncularımız tecrübeli” dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener; MHK’yi kutluyorum

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucu sadece kendilerinin değil herkesin merak ettiğini de belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; Bünyamin Gezer’le ilgili herhangi kaygımız yok. Kendisine sonsuz güvenimiz var. Türkiye liglerinin en iyi hakemlerinden. Kişisel anlamda Bünyamin Gezer’i çok beğeniyorum. Bünyamin Gezer, gördüğünü çalan, futbol oynamaya izin veren, oyuncudan daha çok koşan, temposu yüksek hakemlerimizdendir. Maça atanmasını son derece doğru buluyorum. MHK’yi bu konuda kutluyorum.

Genel Sekreter Yener; Beşiktaş’ın abartılan kadrosuna karşı 2. yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk

Beşiktaş’a karşı yedek takımla çıktıklarını,  2. yarıda oyuna ağırlıklarını koyduklarını belirten Hasan Yener, “Mağlubiyete üzülmedik desek yalan olur. Fakat Trabzonspor’un duygu ile düşünce yoğunluğunu lige vermesi de artı avantaj olacaktır. Şenol Güneş, Fenerbahçe maçının daha önemli olduğunu hafta başında da vurgulamıştı. Bunedenle takımı yedek ağırlıklı kadroyla sahaya sürdü. 11’de oynayan 9 oyuncumuz yoktu. İkinci yarıda oyuna ortak olduk. Yedek kadromuzun Beşiktaş’ın bu abartılan kadrosuyla mücadele etmesi, oyuna ağırlığını koyması bizi ayrıca memnun etti” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener; Brozek kardeşler doğru transfer

Borzek kardeşlere de değinen Hasan Yener, “Brozek kardeşler tam hazır değillerdi. Ancak ben Pawel Brozek’i çok beğendim. Piotr da iyi olduğunu gösterdi. İleri haftalarda çok daha iyi olacaklar. Trabzonspor oyuncuları izleyerek aldı. Her hangibir tavsiye ya da telaşla verilmiş karar sonrası alınmadılar” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu