FutbolGündem

Trabzonspor, Juventus karşısında tur arıyor!..

Trabzonspor’dan ya tamam ya devam!.. Trabzonspor, Juventus karşısında tur arıyor. Bordo – Mavili takım 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında İtalyan ekibi ile Avni Aker’de karşılaşacak. 22:05’te başlayacak maçı Çek hakem Pavel Kralovec yönetecek…

UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor, 2. Tur rövanş maçında bugün Juventus’u ağırlıyacak. Avni Aker Stadı’ndaki mücadele saat 22:05’te başlayacak. Ntvspor’un haberine göre, rakibine İtalya’daki maçta 2-0 yenilen bordo – mavililere turu geçmek için 3 farklı galibiyet gerekiyor. Zorlu maçı Çek hakem Pavel Kralovec yönetecek. Karşılaşma Star TV ve NTVSpor.net’ten canlı yayınlanacak.

Trabzonspor maç için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenman sonrası kampa girdi. Mide rahatsızlığı geçiren Mustafa Yumlu ile sağ arka adalesinde ağrısı bulunan Bosingwa, bu son çalışmaya katılmadı. Takımdan ayrı olarak salonda çalışan Mustafa Yumlu’nun Juventus maçında forma giymesine engel bir durumun bulunmadığı belirtildi. Bosingwa ise maç saatine kadar tedavisine devam edilecek ve Portekizli oyuncu, ağrılarının geçmesi durumunda zorlu 90 dakikada görev alabilecek.

Sakalığı geçtikten sonra takımla çalışmalara başlayan Malouda için ise son kararı teknik direktör Hami Mandıralı verecek. Bu arada Trabzonspor Yönetimi, Juventus maçı öncesi taraftara centilmenlik çağırısı yaptı. İnternet sitesinde yer alan açıklamada, meşale yakılmaması, sahaya konfeti ve başka yabancı madde atılmaması, merdiven boşluklarına oturulmaması ve kötü tezahürat yapılmaması istendi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu