FutbolGündem

Trabzonspor kupa finalini Bursa’da oynamak istiyor!..

Trabzonspor kupa finalini Bursa’da oynamak istiyor!.. Trabzonspor, Türkiye Kupası final karşılaşmasını, hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın anısına Bursa’da oynamak istiyor.

HTSpor’un haberine göre, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Sivasspor karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyarak, rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.  Trabzonspor’a yakışır, güzel bir sonuçla finale yükseldiklerini ifade eden Yener, “Böylece gelecek yıl Avrupa kupalarında da mücadele etmeye hak kazandık. Fenerbahçe ile daha önce finalde bir kez karşılaşmış ve kupayı kazanmıştık. Umuyoruz finalde yine Fenerbahçe’yi yenip, hep dediğimiz gibi 9. kupayı müzemize koyarız” dedi.

Dün akşam maçtan sonra Ziraat Türkiye Kupası finalinin nerede oynanması konusunda konuştuklarını kaydeden Yener, şunları söyledi; Başkanımız Sayın Şener’in güzel bir fikri var, ‘final maçını İbrahim Bey’in anısına Bursa’da oynayalım’ dedi. Biz de başkanımızın fikrini olumlu bulduk. Fenerbahçe ile Türkiye Kupası finalini İbrahim Yazıcı’nın anısına Bursa’da oynamak istiyoruz. Bursaspor camiası için hem saygı hem de başsağlığı dileği olur. Umuyoruz Futbol Federasyonu, bu düşünceye olumlu yaklaşır ve final maçı Bursa Atatürk Stadı’nda oynanır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu