FutbolGündem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Farkımız tavrımız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 2010-2011 sezonunun ikinci yarısıyla ilgili yaşananları değerlendirirken, kulüp olarak farklarının tavırları olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada, ”Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadığımız ortada. Kupada Beşiktaş ile ligde Fenerbahçe karşısında aldığımız beklenmeyen sonuçlar hepimizde moral bozukluğu yaratsa da bunun etkilerini üzerimizden kısa sürede atacağımıza inanıyoruz” diyerek şu ifadelere yer verdi;

Geçtiğimiz sezon 2 kupa alarak, 2010 yılında müthiş performans sergileyerek ülkede örnek gösterilen oyuncularımızın yine aynı tempoya ulaşacaklarını düşünüyoruz. Yarışın en zorlu dönemlerinde dahi örnek kimliğinden taviz vermeyerek sadece sportif sınırlar içerisinde mücadelesini sürdürmeye özen gösteren Trabzonspor ’un Türk futbol kamuoyundan gereken desteği görmesi ülke sporu adına da büyük önem taşımaktadır.

Bizler mücadelemizi sadece saha içerisinde tutmaya özen gösteren, ayak oyunlarına uzak mücadele anlayışımızla mutlu sonu hedefleyen örnek bir duruş sergilemek istiyoruz. Bunda da pişman değiliz. Verdiğimiz mesajlarla eylemlerimiz tarafsız, sağduyulu kesimlerce son derece iyi algılanmakta ve takdir görmektedir.

Ülke futbolunun değişim yaşaması için bizim gibi örneklerin çoğalması büyük önem taşımaktadır. Herkes kendi evin önünü temizlerse, bütün sokak tertemiz olur. En zor şartta dahi camiamızın bütünlüğünü koruyarak mücadele gücümüzü daha da arttırmalı, sabırlı olmalı ve acıları bölüşerek küçültürken, sevinçleri paylaşarak büyütmeliyiz. Mutlu bir ay geçirmeniz dileğiyle.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu