FutbolGündem

Şenol Güneş; Athletic Bilbao’yu eleyerek yolumuzu aydınlatmak istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş,   “Athletic Bilbao’yu eleyerek yolumuzu aydınlatmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, artık Avrupa’da başarısız günlerin bitmesini ve güzel günlere adım atmayı istediklerini belirterek, “Athletic Bilbao’yu eleyerek yolumuzu aydınlatmak istiyoruz” dedi. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’un yeniden Avrupa’da konuşulmasını ve başarılar elde etmesini arzuluyoruz. Bunun için Bilbao’yu mutlaka elemek arzusundayız çünkü bundan sonrası daha iyi olacak” diye konuştu.

Şenol Güneş, Avrupa Ligi’nde yola devam etmeyi arzuladıklarını ifade ederek, “Rakibimizin gücü belli ama biz de kaliteli bir takımız. Bunu göstermek istiyoruz. İspanya’da en avantajlı skor için çalışacağız” diyerek asla mahkum bir futbol oynamayı düşünmediklerini vurguladı.

Bu arada Athletic Bilbao maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in rakibi karşısına ideal 11’i çıkarmak için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Antrenmanlarda zaman zaman çalışmayı keserek müdahalelerde bulunan Şenol Güneş’in oyuncularına sık sık uyarılarda bulunduğu da gözlendi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu