FutbolGündemTransfer

Fenerbahçe, Berk Elitez’i Kayseri Erciyesspor’a kiraladı

Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe’den Recep Berk Elitez ve  Sakaryaspor’dan Zafer Aydoğdu ile anlaştı.

Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, 2 futbolcuyla anlaştı. Kulüp basın sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, yaptığı açıklamada, Sakaryaspor’dan defans oyuncusu Zafer Aydoğdu ve Fenerbahçe’den forvet oyuncusu Recep Berk Elitez’i transfer ettiklerini kaydetti. Ntvspor’un haberine göre, Büyükkeçeci, Recep Berk Elitez’in kiralık olarak takımlarında mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

BERK BORSAYA BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, genç futbolcusu Recep Berk Elitez’i bu sezonun sonuna kadar Kayseri Erciyesspor’a verdiğini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) borsaya bildirdi. Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş’den, İMKB’ya gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da (KAP) yer alan açıklamada, forvet oyuncusunun sezon sonuna kadar bedelsiz olarak Kayseri Erciyesspor’a geçici transfer olduğu belirtildi.

Açıklamada, ”Oyuncumuz Recep Berk Elitez, 2011-2012 sezon sonuna kadar Kayseri Erciyes Spor’a bedelsiz olarak geçici transfer edilmiştir. Oyuncumuzun bonservisi 2013-2014 sezon sonuna kadar şirketimizdedir” denildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu