FutbolGündemTransfer

Orduspor’da Hasan Kabze imzayı attı!..

Orduspor Yönetimi, daha önce anlaştığı Fransa’nın Montpellier takımında oynayan Hasan Kabze ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Montpellier ile yollarını ayıran Hasan Kabze, kendisini Ordusporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Hasan Kabze’nin, Mor beyazlı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Transferde planlarını kulübün potansiyeline ve inanırlığına göre yaptığını söyleyen Hasan Kabze, “Rubin Kazan’a ilk gittiğimde kimse bilmiyordu ama 2 kez şampiyon olunca doğruyu yaptığı herkes anladı. Fransa’dan ayrılma kararı alınca Rusya’dan ve başka ülkelerden teklif aldım. Ama öncelikli olarak Türkiye’yi düşündüm ve geldim”dedi.

Hector Cuper gibi ünlü bir isimle çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hasan Kabze, “Cuper, Benim transferime izledikten sonra karar vermiş. Ünlü bir isimle çalışmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Orduspor taraftarının karşısına çıkmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Hasan Kabze, “Takımını yürekten seven bir topluluğun karşısında oynamaktan dolayı çok mutlu olacağım. Şimdiden heyecanlıyım. Taraftarımızın bizleri yalnız bırakmaması en büyük isteğim” şeklinde konuştu.

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu