FutbolGündem

Türk Telekom Arena için şok iddia!..

Türk Telekom Arena için şok iddia!.. Türk Telekom Arena’da tekrar yaşanan zemin krizi tartışılmaya devam ediyor.

Radyospor’un haberine göre, Cluj maçından sonra yenilenen ancak, Schalke maçından sonra ortaya çıkan tabloyla yapılan yenileme işlemin yetersiz kalması Galatasaray’ı zora sokarken, neden sorularını da beraberinde getirdi. Konu hakkında Radyospor’a Galatasaray Kongre Üyesi Mürsel Meral ilginç açıklamalar yaptı!

Konu hakkında Radyospor’da Arkomen’in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif’e katılan, Spor Yapı’nın sahibi ve Galatasaray Kongre Üyesi Mürsel Meral Arena’nın zemini hakkında bu güne kadar konuşulmayanları anlattı.

AYSAL’A BU İŞ OLMAZ DEDİM

Galatasaray Yönetimiyle Cluj maçından sonra bir toplantı yaptıklarını belirten Meral, “Arena’nın zeminini ben yapmadım. Cluj maçından sonra Galatasaray Yönetimi ile bir toplantı yaptık ve neler yapılabilir diye konuştuk. Zemini ve drenaj sistemini yeniden yapacaklarını söylediklerinde bu iş olmaz, sezon sonunu bekleyin dedim. Sezon sonunda kadar sadece çimi iyi koruyarak Galatasaray sezonu bitirebilirdi ama yönetimdeki bazı isimler yapılması için bastırdı. Bu işi vebali yapılması için baskın çıkan 2. Başkandır (İsim vermedi)” dedi.

ARENA’YI YAPAN İLK ŞİRKET ÖDÜLLENDİRİLDİ

Arena’ya 600 bin euro harcanarak yenilendiğini söyleyen Meral, Galatasaray’ın zemini ilk yapan şirkete tekrar para vererek Cluj maçı sonrası yenileme yaptırdığını açıkladı. Meral, “Ben Galatasaraylıyım. Bu işin olmayacağı açıktı. Bu mevsimde yapılan yenileme yeterli olmaz. ‘Galatasaray yenilemeden sonrası Arena’ya erken çıktı’ eleştirilerine katılmıyorum. Bu işi doğru zamanda yapamadıkları gibi Arena’nın zeminini ilk yapan şirketle tekrar yaptırarak resmen onları ödüllendirdiler” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu