DünyaGündem

UEFA’dan Dilan Deniz Gökçek ile Kadriye Gökçek’e görev

UEFA’dan Dilan Deniz Gökçek ile Kadriye Gökçek’e görev…FIFA kokartlı kadın hakemlerimiz Dilan Deniz Gökçek ve Kadriye Gökçek, 20-25 Ekim tarihlerinde oynanacak 2013 U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri I. Tur maçlarında görev yapacak.

Hakemlerimizden Dilan Deniz Gökçek, 20 Ekim’de oynanacak Avusturya – Yunanistan ve 25 Ekim’de oynanacak İtalya-Avusturya maçlarını yönetecek. Hürriye Gazetesi’nin haberine göre, Avusturya’nın Gloggnitz şehrindeki Alpenstadion Gloggnitz Stadı’nda oynanacak 2. Grup karşılaşmalarından, Avusturya – Yunanistan müsabakası TSİ 16.00’da, İtalya – Avusturya karşılaşması ise TSİ 15.00’te başlayacak. Sibel Yamaç da, bu karşılaşmalarda yardımcı hakem olarak görev alacak.

Kadriye Gökçek ise, 20 Ekim’de oynanacak İsviçre-İsrail ve 22 Ekim’de oynanacak Hollanda-İsrail maçlarını yönetecek. İsviçre’nin Eizmos şehrindeki SC Cham Stadı’nda oynanacak 10. Grup karşılaşmalarından İsviçre – İsrail müsabakası TSİ 17.00’de, Hollanda – İsrail karşılaşması da, TSİ 20.00’de başlayacak. Belgin Kumru bu karşılaşmalarda yardımcı hakem olarak görev alacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu