FutbolGündemHaber

UEFA’dan Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek’e görev

UEFA’dan FIFA kokartlı iki hakemimiz Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek’e görev. Aydınus, Rusya’da Dinamo Moskova – VFB Stuttgart, Göçek ise Ukrayna’da Metalist Kharkiv – Romen Dinamo Bükreş maçlarını yönetecek.

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, Rusya’da Dinamo Moskova ile VFB Stuttgart arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Moskova’daki Kimhki Arena’da 28 Ağustos Salı günü oynanacak karşılaşmada, Fırat Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Barış Şimşek, mücadelede dördüncü hakem olacak.

HÜSEYİN GÖÇEK, METALİST KHARKİV-DİNAMO BÜKREŞ MAÇINI YÖNETECEK

FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, Ukrayna’dan Metalist Kharkiv ile Romen Dinamo Bükreş arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek. Kharkiv’deki Metalist Stadı’ndaki karşılaşma 30 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Bu maçta Göçek’in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Mete Kalkavan da dördüncü hakem olacak.

Hüseyin Göçek, 2 Ağustos’ta da Hırvatistan’ın Hajduk Split ile İtalya’nın Inter takımları arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunu yönetti. 19 Temmuz’da da Polonya’nın Ruch Chorzow ile Makedonya’nın Metalurg Üsküp takımları arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turunda düdük çaldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu