FutbolGündem

UEFA’dan Salih Uçan’a büyük övgü!..

UEFA’dan Salih Uçan’a büyük övgü!.. Fenerbahçe’nin sezon başında Bucaspor’dan renklerine bağladığı Salih Uçan’ın yükselen performası UEFA’nın gözünden kaçmadı. 19 yaşındaki yıldız oyuncu UEFA’nın “Avrupa Ligi’nin parlayan 4 yıldızı” olarak belirlediği listeye girdi.

UEFA’nın resmi internet sitesi Avrupa’nın parlayan yıldızları listesinde Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki yıldızı Salih Uçan’a da yer verdi. Ntvspor’un haberine göre, listede, Salih Uçan’ın yanı sıra Basel’in 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mohamed Salah, Benfica ortasahasının kilit ismi haline gelen 24 yaşındaki Nemanja Matic ve Chelsea’nin Nijeryalı milli golcüsü Victor Moses yer aldı.

Salih Uçan’ın “Saha içinde yaşın çok önemli bir faktör olduğunu düşünmüyorum. 19 ya da 39 yaşında olmanın bir farkı yok” açıklamasını ön plana çıkartan UEFA, teknik direktör Aykut Kocaman’dan da görüş aldı.

KOCAMAN: SALİH BENİ ŞAŞIRTMADI

Genç oyuncu hakkında övgüyle konuşan Aykut Kocaman, “Salih’in performansı beni şaşırtmadı çünkü yetenekli bir futbolcu. Kariyeri boyunca hep şanslı ve başarılı olmasını diliyorum. Bizim için çok değerli bir futbolcu” dedi. Salih, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 resmi maçta, 4 gol attı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu