FutbolGündem

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rövanş heyecanı yarın başlıyor!..

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rövanş heyecanı yarın başlıyor!.. Devler Ligi’nde ikinci turda rövanş heyecanı yarın başlayacak. Arda Turan’lı Atletico Madrid evinde Milan’ı konuk edecek… Gecenin diğer maçı ise Bayern Münih ile Arsenal arasında.

Atletico Madrid, deplasmandaki ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Milan’ı rövanşta da yenerek, turu geçmeyi hedefliyor. Ntvspor’un haberine göre, İspanyol temsilcisi, Milano’da oynanan ilk maçta Diego Costa’nın 83. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Atletico Madrid ile Milan arasında Vicente Calderon Stadı’nda yapılacak karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek.

İBRE BAYERN’DEN YANA

Bayern Münih, Arsenal karşısına ilk maçta elde ettiği 2-0’lık galibiyetin avantajıyla çıkacak. Bavyera ekibi, Londra’daki maçta 54. dakikada Toni Kroos ve 88. dakikada Thomas Müller’in golleriyle galibiyete ulaştı. Arsenal’da Mesut Özil, Bayern Münih’te ise David Alaba, bu karşılaşmada birer penaltı atışından yararlanamadı. İngiliz ekibi, 37. dakikada kaleci Scznesy’nin kırmızı kart görmesi nedeniyle, maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

İki takım arasında Münih’teki Allianz Arena’da yapılacak maçı Norveçli hakem Svein Oddvar Moen yönetecek. Bu arada iki takım, yarınki maçla tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 maçta Bayern Münih 4, Arsenal ise 2 kez galip geldi, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Öte yandan iki takım 2012-2013 sezonunda da yine son 16 turunda eşleşti. Bayern Münih, deplasmandaki ilk maçı 3-1 kazanırken, rövanşta ise Almanya’da Arsenal 2-0 galip geldi. Deplasmanda daha fazla gol atan Alman temsilcisi adını bir üst tura yazdırdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu