FutbolGündem

Ufuk Özerten’den TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e şok sözler!..

Ufuk Özerten’den TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e şok sözler!.. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 26 Şubat’ta yapılan ve Fenerbahçe başkanının hakemler konusundaki rahatsızlığını dile getirdiği toplantıya, yeni bir gerginlik çıkmasın diye Ufuk Özerten’i çağırmadı. Özerten istifanın eşiğine geldi..

Üst üste oynanan Sivas ve Elazığ maçlarında aleyhlerine fahiş hakem hataları yapıldığını düşünen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu, Ömer Temelli ve Deniz Tolga Aytöre ile birlikte TFF’yi ziyaret ederek, rahatsızlıklarını dile getirmişti.
Toplantıda hakem hatalarının yanı sıra Kulüpler Birliği başkanı sıfatıyla İlhan Cavcav ve diğer kulüp başkanlarının Fenerbahçe için yaptığı açıklamalar gündeme gelmiş; ayrıca Yıldırım, PFDK ve Tahkim Kurulu üyelerinin değiştirilmesi gerektiği savını bir kez daha yenilemişti. Sporx.com’un haberine göre, o tarihte yapılan ziyarette tüm spor kamuoyu, F.Bahçe’nin rahatsızlıklarına odaklanırken, asıl fırtınanın federasyon kanadında koptuğu ortaya çıktı.

Fırtınanın nedeninin ise federasyon başkanvekili Ufuk Özerten’in Yıldırım Demirören tarafından toplantıdan haberdar edilmemesi olduğu öğrenildi. Bu toplantı için özel olarak hazırlanan ve Fenerbahçe lehine ve aleyhine yapılan hakem hatalarını bir dosya haline getiren Ufuk Özerten’in “Aziz Bey’in eleştirilerinin muhatabı benim. Fenerbahçe’ye karşı bir kastımız olmadığını ispatlayacağım. Federasyonun hedef haline getirilmesi doğru değil. Bu işler bu kadar kolay olmamalı” dediği ancak çağrılmayınca da istifa kararı aldığı belirtildi.

“BU İŞLER ÖYLE OLMAZ”

Ufuk Özerten’in toplantının gerçekleştiğini öğrendikten sonra da “Ben bostan korkuluğu muyum? Bu iş böyle olmaz” diyerek, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e tepki gösterdiği ifade edildi. Öte yandan Aziz Yıldırım’ın karşısına Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte çıkan Yıldırım Demirören’in zaten gergin olan ortamın daha da kötüleşmesini engellemek amacıyla Ufuk Özerten’i olayın dışında bıraktığı bildirildi. Özerten ve Demirören’in toplantı sonrası bu konuyu konuşmadıkları, ancak önümüzdeki günlerde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacakları öğrenildi. Kulislerde Ufuk Özerten’in istifa edip etmeyeceğinin bu görüşme sonrası netleşeceği konuşuluyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu