FutbolGündem

Umut Bulut; Cluj maçında galibiyetten başka bir düşüncemiz yok

Umut Bulut; Cluj maçında galibiyetten başka bir düşüncemiz yok… Galatasaray’ın golcü futbolcusu Umut Bulut, Cluj ile oynanacak karşılaşmanın önemini bildiklerini ve amaçlarının galibiyet olduğunu söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi’nde Cluj ile oynanacak karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına katılan golcü futbolcu, “Yarınki maç cok önemli, çünkü gruptan çıkmak istyoruz. Amacımız galibiyettir. İlk iki maçtaki mücadeleyi sergileyip hataları en asgariyi indirip kazanan taraf biz olmak istiyoruz. ” diye konuştu.

Öte yandan son haftalarda hucum hattında göstermiş olduğu performanstan dolayı eleştiriler alan Burak Yılmaz’la ilgili olarak da Umut, şunları kaydetti: “Ben Burak’a yapılan eleştirilere katılmıyroum. Burak, çok iyi futbolcu, kalitesini ispatlamış oyuncular bu konuma gelince eleştiriler olacaktır. Bu haftalar Burak için böyle olduğunu düşünüyorum.”

Takımda birçok oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde ilkkez mücadele ettiğini ve bundan dolayı tecrübe eksikliği olduğunu dile getiren golcü futbolcu, “Biz bunun üstesinden kalkacağımıza inanıyoruz. Bundan sonraki maçlarda daha az hatalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu