FutbolGündemTransfer

Ünal Aysal; Bizim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil Beşiktaş!.. Çünkü…

Ünal Aysal; Bizim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil Beşiktaş!.. Başkan Aysal,  “Muazzam bir maç bekliyorum. Umarım çok fazla sarı ve kırmızı kart çıkmaz. İki takım da her şeyini ortaya koyacak. Bizim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil Beşiktaş. Beşiktaş daha diri takım” dedi.

Beşiktaş derbisi için fair play çağrısı yaparak, “Kötü oynayan oyuncuya sözleşme yapmam” bu sözler Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a ait. Son dönemlerde Drogba’nın formsuz olduğunu belirten başkan Aysal, Beşiktaş derbisi için fair play çağrısı yaptı…

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Medical Park Antalyaspor maçında oyundan alındığı için teknik heyete tepki gösteren Drogba’yı savundu. Sabah Gazetesi’ne konuşan başkan Ünal Aysal, Drogba’nın tavrı için “Orada verdiği tepki hocasına değil, kendisine. Tavrı abartıldı. Kötü oyununa ve oyundan çıkmak zorunda oluşuna tepkiliydi” dedi.

Drogba’nın son maçlarda düşüş içinde olduğunu ifade eden başkan Aysal, yıldız oyuncuya sözleşme yenileme konusunda mesaj verdi. Ntvspor’un haberine göre, Aysal, ” Kötü oynayan oyuncuya sözleşme yapmam. Bazen öyle durumlar vardır ki, bir oyuncu bir maçı kurtarır, kritik bir gol atar o zaman başkan kontenjanından sözleşmesi uzar. Ama bunun için çabalaması gerek” diye konuştu.

Ünal Aysal; Bizim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil Beşiktaş

Cumartesi günü oyanancak Beşiktaş derbisine de değinen Ünal Aysal, “Muazzam bir maç bekliyorum. Umarım çok fazla sarı ve kırmızı kart çıkmaz. İki takım da her şeyini ortaya koyacak. Bizim şampiyonluk yarışındaki rakibimiz Fenerbahçe değil Beşiktaş. Beşiktaş daha diri takım” dedi.

Kiralık oyuncular Dany ve Amrabat hakkında da konuşan Aysal, “Dany’nin bize karşı oynamasından bir endişemiz yok. “Oynamasın” diye bir madde koymayı hiç düşünmedik. Keşke iyi oynasa da Beşiktaş transfer etse. Kiraladığımız Amrabat’ı Malaga satın almak istiyor. Pazarlık yapacağız” ifadelerini kullandı.

“AZİZ BEY UZLAŞMACI DEĞİL” 

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı uzlaşmacı olmamakla eleştirdi. 3 Temmuz sürecinden bu yana iki kulüp arasında yaşanan gerginliklere de değinen başkan Aysal, iki kulüp arasındaki açıklama krizine noktayı koydu.

Galatasaray Başakanı Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı eleştirdi. Aysal, Aziz Yıldırım’ın uzlaşmacı olmadığını savundu. Başkan Aysal, “Keşke Fenerbahçe’nin başında uzlaşmacı biri olsaydı. Ben hazırım ama Aziz bey uzlaşmacı değil. Öyle olsa Türk sporuna büyük katkımız olurdu” dedi.

Aysal, 3 Temmuz sürecinden bu yana iki kulüp arasında yaşanan gerginliklere de değindi. Süreç boyunca Aziz Yıldırım’ı eleştirmediğini ifade eden başkan Aysal, “Ta ki Denizlispor maçından sonra çıkıp “bu işi Galatasaray yaptı” diyene kadar. Ondan sonra hiç planda olmayan bir sürece girdik. Ona girmese biz de Fenerbahçe’yi savunabilirdik. Bu konu büyümeden kapanırdı. Fenerbahçe’nin olmadığı yerde para kazanamayız. Kulüpler için şampiyonluk ikinci planda, önce yaşamamız gerek” diye konuştu.

Ünal Aysal Yıldırım’la aralarındaki diyaloğa da açıklık getirdi. Bugüne kadar bir kez görüştüklerini ifade eden Aysal ,”Federasyon başkanlığı seçiminde bir araya gelmiştik. Bu görüşmeyi Galatasaray – Fenebahçe dostluğuna çevirebiliriz diye düşündüm. Ancak sadece seçimle ilgili konuştuk. “Göksel Gümüşdağ’ı federasyon başkanı seçelim” dedi. “Ben kendisini tanımıyorum iyiyse olsun’ dedim. Görüşmemiz bundan ibaret” ifadesini kullandı.

İki ezili kulüp arasında son dönemde yaşanan açıklama krizine de değininen Ünal Aysal, “Görevimiz atışmak değil. Kavgayla bir şey yapamayız. Fenerbahçe’nin açıklamasından sonra arkadaşlar daha sert bir metin hazırladı ama ben yayınlanmasına izin vermedim” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu