FutbolGündem

Ünal Aysal’dan Adnan Öztürk’e derbi yasağı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, derbi maçını izlemek için “Kadıköy’e gidiyorum” diyen Adnan Öztürk’e “Gitme, ortam gerilir” uyarısında bulunduğu söyleniyor.

Şike soruşturması boyunca Fenerbahçe yönetimi ile sürekli olarak karşı karşıya gelen ve yaptığı açıklamalar ile sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çeken Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e Başkan Ünal Aysal “Kadıköy yasağı” koydu.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Aziz Yıldırım’ın Metris’te olması ve derbiye gidememesi nedeniyle Kadıköy’e gitmeme kararı alan Aysal, Fenerbahçe camiası tarafından istenmeyen adam ilan edilen Adnan Öztürk’e “Kadıköy’e senin de gitmeni istemiyorum Adnan. Sen gidersen ortam gerilir. Sana büyük tepki var. Bu nedenle derbiye gitmemelisin” dediği ifade edildi. Adnan Öztürk’ün ise derbide Şükrü Saracoğlu Stadı’nda olmak istediği belirtiliyor.

ALİ DÜRÜST TEMSİL EDECEK

Ancak Aysal’ın tribünlerden gelecek tepkileri düşünerek “Şahin” lakablı yöneticisini Kadıköy’e yollamayacağı öğrenildi. Özel işleri nedeniyle Paris’te bulunan Aysal, yarın İstanbul’a dönecek. Yönetimi derbide İkinci Başkan Ali Dürüst temsil edecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu