FutbolGündem

Ünal Aysal’dan Emre transferine yorum; Fenerbahçe’ye hayırlı olsun!..

Ünal Aysal’dan Emre transferine yorum; Fenerbahçe’ye hayırlı olsun!.. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye hayırlı olmasını diledi.

Altyapıya yeni modeller aramak için Hamburg’a gelen Ünal Aysal, Hamburg Spor Bakanı Michael Neumann ve HSV Başkanı Carl-Edgar Jarchow ilede bir araya geldi. HSV alt yapı tesislerinide inceleyen Aysal, “Burak Yılmaz Galatasaray’dan başka bir takıma transfer olacak mı ?” sorusuna ise “Oyuncularımızın hepsine ihtiyacımız var. Hepsinin oynayacak yeri ve zamanı var. Burak için ne bir teklif var, ne de bizde böyle bir düşünce var. Planlarımız arasında böyle bir şey yok.” dedi.

Çin’in Shanghai Shenhua takımının Didier Drogba’nın Galatasaray’a transfer olmasının ardından FIFA’ya yapmış olduğu şikayet üzerine Başkan Ünal Aysal, şunları dile getirdi; Bu doğal bir şey. Yapmaları gereken de bu idi ve yaptılar. Ama bu bir şeyi değiştirmez, diye tahmin ediyorum. Sonuç önümüzdeki günlerde netleşir, beklediğimiz bir şeydi, bizim için sürpriz değil.

Drogba gibi bir oyuncu devreye girince, Burak gibi başka bir yıldızın fazla olduğu görüntüsü verildiğine değinen Aysal, Galatasaray’da fazlalık gibi bir durum söz konusu olmadığını ve Galatasaray’ın kadro derinliğine ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Aysal, “Oyuncularımızın hepsine ihtiyacımız var. Hepsinin oynayacak yeri ve zamanı var. Bu konular, biraz aceleci davranılmış gibi geliyor. Burak Yılmaz için ne bir teklif var, ne de bizde böyle bir düşünce var, planlarımızın arasında da yok.” dedi.

Ünal Aysal’dan Emre transferine yorum; Fenerbahçe’ye hayırlı olsun!..

Öte yandan Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Emre Belözoğlu’nu tekrar transfer etmesi üzerine Başkan, şunları kaydetti; Emre, bizim eski oyuncumuz. Fenerbahçenin iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum. Fenerbahçe’yi tanıyan ve devre arasında yapılabilecek iyi transferlerden biri, hayırlı olsun.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu