FutbolGündemTransfer

Ünal Aysal; TT Arena’nın Beşiktaş’a da faydası olmaz

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan stat açıklaması. Aysal, stadın Beşiktaş’a da pek fazla faydasının olmayacağını belirtirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın TT Arena talebini geri çekeceğine inandığını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İkinci Başkan Ali Dürüst ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’le beraber katıldığı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir toplantı gerçekleştirdi. Ntvspor’un haberine göre, toplantının sonrasında Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal özel açıklamalarda bulundu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nın kullanımı konusunda talebin Beşiktaş’tan geldiğini belirten Başkan Aysal şöyle konuştu; Biz kendilerine Beşiktaş’a olan bütün saygımıza ve Beşiktaş Camiası’na olan sevgimize rağmen böyle bir olayın Galatasaray’a ne kadar büyük sorunlar yaratacağını, özellikle kendi iç yapılanmamızdan dolayı bunun problemlerle dolu olduğunu, bunun Beşiktaş’a da pek fazla faydasının olmayacağını dilimiz döndüğünce anlattık. Sayın bakan bütün bu konuşmaları dinledi.

Neticede karşılıklı 2 saatlik bir müzakere sonucu biz Galatasaray’ın duruşunu ve bu konudaki kati kararlılığını sonunda da tekrarladık ve oradan ayrıldık. Sayın bakana tabi teşekkür etmek lazım böyle bir ortamı sağladığı için. Beşiktaş Başkanı’na da anlayış gösterip bu talebi geri çekme nezaketinde bulunacağını tahmin ettiğim içinde buradan teşekkür ediyorum. İnşallah yolumuza bundan sonra dosthane bir şekilde devam ederiz. Beşiktaş’a da bu sene iyi bir sezon diliyorum.

Umut Bulut transferini değerlendiren Başkan Ünal Aysal, “Zaten bu konuda bir mütabakatımız vardı. Ama bunun kiralık değil de satın alma şeklinde olması için çalıştık. Onun için bir kaç gün geciktirdik ama bunun biraz zaman alacağını düşündüğümüz için kira anlaşmasını bugün neticelendirdik. Ama ileride tahmin ediyorum satın alma işlemi de gerçekleştirilebilir zaman içinde” şeklinde konuştu.

Başkan Aysal ayrıca Bolu’da saldırıya uğrayan genç voleybolcularla ve Lüksemburg Elçisi Arlette Conzemius ile yemekte bir araya geldi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu