DünyaFutbolGündem

Van Persie’den Cüneyt Çakır’a sert ifadeler!..

Van Persie’den Cüneyt Çakır’a sert ifadeler!.. İngiliz basını, Cüneyt Çakır’ın Arjantin – Hollanda maçına atanmasına geniş yer verdi. Gündemin ortasında ise Robin van Persie var…

FIFA, Dünya Kupası yarı final maçına Cüneyt Çakır’ı görevlendirdi. Türkiye’nin yer almadığı organizasyonda ülkenin göğsünü kabartan bu karara İngiliz medyası farklı bir yerden bakıyor. Eurosport’un haberine göre, 6 Mart 2013 tarihinde Old Trafford’da oynanan Manchester United – Real Madrid karşılaşmasında Nani’yi kırmızı kartla oyun dışı bırakan Cüneyt Çakır, başta dönemin teknik direktörü Sir Alex Ferguson tarafından ağır sözlerle eleştirmişti.

Hedef tahtasına Çakır’ı koyan bir başka isim de Kırmızı Şeytanlar’ın golcüsü Robin van Persie olmuştu. Hollandalı şu sert ifadeleri kullanmıştı; Kırmızı kart kararı hiç adil değildi. Böyle bir seviyede aylardır büyük bir maç yönetmemiş, ismi bilinmeyen bir hakemin bu maça neden atandığını anlayabilmiş değilim.

Daily Mail’in yaptığı haberde, Cüneyt Çakır’ın bu Dünya Kupası’nda iki maç yönettiği ve dokuz kez sarı kartına başvurduğu notu düşülüyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu