FutbolGündem

Webo’dan Fenerbahçe’ye kötü haber!..

Webo’dan Fenerbahçe’ye kötü haber!.. Viktoria Plzen maçında sakatlanan Mamerunlu golcünün Bursaspor maçında oyanayamayacağı açıklandı… UEFA Avrupa Ligi’nde Çek rakibi Plzen’i geçen F.Bahçe’ye Pierre Webo’dan kötü haber geldi.

UEFA Avrupa Ligi’nde Viktoria Plzen’i ilk maçta 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’ye Pierre Webo’dan tatsız haber geldi. Kamerunlu futbolcunun Bursaspor maçında oynamayacağı öğrenildi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Çek Cumhuriyeti deplasmanında Victoria Plzen’i 1-0 mağlup ederek çeyrek final yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe’de gözler Süper Lig’e çevrildi.

Karşılaşma sonrasında sabah 04. 00’te İstanbul’a gelen Sarı-Lacivertliler, günü rejenerasyon antremanıyla geçirirken, Bursaspor maçı öncesi tek taktik çalışmasını ise yarın yapılacak.

Plzen deplasmanında yaşanan tek talihsizlik ise Pierre Webo’nun yaşadığı sakatlık oldu. Bitime dakikalar kala bir hava topu sonrasında sol arka adalesinden sakatlanan yıldız oyuncunun, Bursaspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Tedavisine hemen başlanan Webo’nun tedavi sürecinin 2 haftayı da bulabileceği belirtildi.

Avrupa’da forma giyemeyen Emre ile birlikte cezalı olduğu için Plzen maçında oynamayan Raul Meireles’i orta sahanın ortasında oynatmayı planlayan teknik kadronun, Webo’nun yokluğunda nasıl bir değişikliğe gideceği ise cumartesi günü kesinlik kazanacak.

İlk etapta forvette Sow, orta sahanın solunda Caner’i oynatmayı düşünen Aykut Kocaman, Sow – Semih ikilisi veya sol kanatta Miroslav Stoch’u da düşünebileceği de gelen haberler arasında.

Aykut Kocaman’ın, Bursaspor maçında savunma dörtlüsünü ise Gökhan, Bekir, Yobo ve Hasan Ali’den oluşturacağı belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu