FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Yargılamanın yenilenmesi talebi Fenerbahçe hisselerini uçurdu!..

NationalTurk’ün haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın futbolda şike davası için yeniden yargılama talep etmesinin ardından Fenerbahçe hisseleri haftaya yüzde 4’ün üzerinde yükselişle başladı.

Borsa İstanbul’da işlem gören Fenerbahçe Futbol AŞ hisse senetleri, yeni haftaya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Futbolda şike” davası ile ilgili yargılamanın yenilenmesi talebinin ardından yüzde 4’ün üzerinde yükselişle başladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “Futbolda şike” davası kapsamında haklarında verilen hükümler Yargıtay tarafından onanan ve infaz edilmesi beklenen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi bakımından CMK’nın 311. maddesi gereğince yargılamanın yenilenmesine karar verilmesini talep etmişti.

– Fenerbahçe’nin piyasa değeri 854 milyon liraya yükseldi

Geçen haftayı 32,75 liradan tamamlayan Fenerbahçe hisseleri haberin ardından yeni haftaya hızlı yükselişle başladıktan sonra en yüksek 34,80 lirayı gördü ve şu dakikalarda yüzde 4,42 artışla 34,20 seviyelerinden işlem görüyor. Fenerbahçe Futbol AŞ’nin piyasa değeri de bugünkü artışla 819 milyon liradan 854 milyon liraya yükselmiş oldu.

– Günün tek kaybettireni Trabzonspor

Şu dakikalar itibariyle borsada işlem gören spor şirketlerinden Beşiktaş yüzde 0,98 ve Galatasaray ise yüzde 0,45 yükselişle işlem görürken, Trabzonspor hisseleri ise cuma günü kapanışına göre yüzde 0,24 düşüş kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu