FutbolGündem

Yasaklı Efsane Alex de Souza!..

Yasaklı Efsane Alex de Souza!.. Fenerbahçe Yönetimi’nden futbolculara; Alex ile ilgili hiçbir yerde konuşulmayacak. Bu konudaki sorulara yanıt verilmeyecek Taraftarlara: Formalara “Alex” diye yazdırabilirsiniz ama “Alex’le sonsuza” gibi sloganlar yasak…

HTSpor’dan Feridun Niğdelioğlu’nun haberine göre, Alex belki Fenerbahçe’den fiziken ayrıldı ama hala tartışmaları ve artçı sarsıntıları sürüyor… Özellikle Brezilyalı yıldız ile yönetim ve Aykut Kocaman arasında yaşananlar nedeniyle her geçen gün yeni bir durum ortaya çıkıyor. İşte buna bir yenisi daha eklendi. Yıldız oyuncunun ayrılmasından sonra tüm futbolcuları uyaran yöneticilerin, “Alex’in adını ağzınıza almayacaksınız, bu konu kapanmıştır. Bu yönde size sorular gelirse kesinlikle cevap vermeyeceksiniz. Hiç kimse ne Alex konusunu ne de son gelişmeleri hiçbir yerde konuşmayacak. Devre arasına kadar hiçbir sporcumuz medyada ya da sanal alemde bu konuyla ilgili en ufak bir kelime etmeyecek” şeklinde sert ifadeler kullandıkları ortaya çıktı.

FORMADA YASAKLAR

Yönetimin Alex konusundaki yasakları bununla sınırlı değil. Brezilyalı yıldız için Fenerium Mağazaları’nda da bazı önlemlerin alındığı ortaya çıktı. Bunun için de formalarına, “Alex’le sonsuza” gibi sözler yazdırmak için Maraton Fenerium’a giden taraftarlara olumsuz yanıt geldiği iddia edildi. Mağaza yetkililerinin, “Sadece Alex’in ismini yazdırabilirsiniz. Ancak slogan şeklindeki sözleri formalara yazmıyoruz” diyerek taraftarları geri çevirdikleri öğrenildi. Kısacası bu uygulamalar nedeniyle artık Alex yasaklı efsane durumunda.

Coritiba ile 2 yıllık anlaşma

Bu arada Alex’in dün eski takımı Coritiba’nın başkanı Vilson Ribeiro de Andrade ve Futbol Direktörü Felipe Ximenes ile Couto Pereira Stadı’nda görüşme yaptığı ve el sıkıştığı öğrenildi. Palmeiras ve Cruzeiro tarafından da istenen Alex’in Coritiba ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı ve resmi açıklamanın cumartesi günü yapılacağı ifade edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu