FutbolGündem

Yobo, Norwich City ile anlaştı!..

Yobo, Norwich City ile anlaştı!.. Transferde son günlere girilirken sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe’den Yobo, İngiltere’nin Norwich City ekibine kiralık olarak gitmek üzere anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, transferi Borsa’ya bildirdi…

Fenerbahçe’nin Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo, Norwich City ile yıllık 800 bin euro ücret karşılığında anlaşmaya vardı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, transfer için Fenerbahçe Yönetimi ve Ersun Yanal transfere onay verdi. Yobo kiralık olarak İngiltere’ye giderken Sarı-lacivertli ekip bu transferden maddi bir gelir elde etmedi. İngiliz kulüp Galatasaray’dan Elmander’i sezon başında kiralık olarak renklerine katmıştı.

Yobo, sezon başından bu yana Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmediği için gidecekler listesine konulmuştu. Yabancı kontenjanı yüzünden Dünya Kupası’nı bile kaçırma riski taşıyan Yobo’nun takımdan ayrılması bekleniyordu.

İşte KAP’a yapılan açıklama;

Futbolcumuz Joseph Michael Yobo’nun 2013-2014 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Norwich City F.C. kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu