DünyaGündem

Zico ile Alex Hindistan’da buluşuyor!..

Zico ile Alex Hindistan’da buluşuyor!.. Arthur Zico, Fenerbahçe’den eski öğrencisi ve vatandaşı Alex de Souza ile Hindistan Süper Lig ekibi GOA’da tekrar buluşuyor…

Alex de Souza’nın futbola devam etme niyeti, futbol piyasasına hareketlilik getirdi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, ABD’nin Orlando City takımı oyuncuyu gündemine alsa da Coritiba kaptanından ilerleyen yaşı nedeniyle vazgeçti. MLS ekibi yaşı daha genç Brezilyalı futbolculara yöneldi.

Alex’in rotasının ise Hindistan olacağı iddia edildi. Son zamanlarda bir çok yıldız futbolcunun transfer olduğu Hindistan Süper Ligi’nde, Goa FC’nin 37 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katacağı belirtildi. Goa’nın başında bulunan Arthur Zico’nun eski öğrencisinin transferi için talimat verdiği iletildi. Alex ile Zico, Fenerbahçe’de 2006-2008 döneminde birlikte çalışmışlardı.

Hindistan’da transfer sezonunun 25 Eylül’de sona erdiği ancak kulüplerin yabancı oyuncu transferi için federasyona başvurup sürenin uzatılması talebini iletmesinin ardından bu sürenin 27 Eylül’e kadar uzatıldığı ifade edildi. Transferin son günü olan yarın Alex’in Hint takımına imza atmasının beklendiği kaydedildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu