FutbolGündem

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. Tek maç eleminasyon sistemi ile tarafsız sahada oynanacak maçların tarih ve yerleri daha sonra belirlenecek.

Kupada çeyrek ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi İstanbul’da Olimpiyatevi’nde gerçekleştirildi. Kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ile kulüp temsilcileri katıldı.

Futbol Federasyonu yöneticisi Ufuk Özerten, yaptığı açıklamada, “Statü gereği maçlar tarafsız sahada oynanacak. Maçların yerleri play-off maçlarıyla birlikte belirlenecek. Bank Asya 1. Lig’den Boluspor’un çeyrek finalde olması bizleri mutlu etti. Maçların dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini diliyorum. Hakeden kazansın.” dedi.

Futbolda bu yıl 50’ncisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen 8 takımın çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri şöyle oldu;

Çeyrek final eşleşmeleri;

1. maç Sivasspor – Bursaspor
2. maç Eskişehirspor – Medical Park Antalyaspor
3. maç Kardemir Karabükspor – Boluspor
4. maç Fenerbahçe – Kayserispor

Yarı final eşleşmeleri;

Kupada yarı final eşleşmeleri ise, çeyrek finalde 1. maç ile 2. maçtan turu geçen taraf ile eşleşecek. Diğer yarı final eşleşmesinde ise 3. maç ile 4. maçta turu geçen takımlar birbirleriyle eşleşecek.

Sivasspor / Bursaspor – Eskişehirspor / Medical Park Antalyaspor
Kardemir Karabükspor / Boluspor – Fenerbahçe / Kayserispor

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu