FutbolGündem

Bursaspor Genel Direktörü Barışıcı sabah Serdar Aziz’i açıkladı öğleden sonra istifa etti!..

Bursaspor Genel Direktörü Barışıcı sabah Serdar Aziz’i açıkladı öğleden sonra istifa etti!.. Sabah saatlerinde “Yönetim Kurulumuzun, Serdar Aziz’i bırakmaya niyeti yok” şeklinde açıklama yapan Bursaspor Genel Direktörü Barışıcı’nın öğleden sonra istifa etmesi şaşırttı…

Bursaspor Kulübü’nde bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Sabah saatlerinde Galatasaray’ın talip olduğu Serdar Aziz’in transferi ile ilgili açıklama yapan Genel Direktör Ayhan Barışıcı, öğleden sonra görevinden istifa ettiğini açıkladı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Barışıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gördüğü lüzum üzerine görevini bıraktığını söyledi. İstifa kararını, Kulüp Başkanı Erkan Körüstan’a ilettiğini dile getiren Barışıcı, “Başkan ile görüşerek helalleştik ve ayrıldık” diye konuştu.

‘Serdar Aziz’i bırakmayacağız’ demişti

Bursaspor Kulübü Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un, geçen hafta Bursa’ya gelerek Aziz’in transferiyle ilgili bazı yöneticilerle görüştüğünü hatırlattı. Aziz’in, Bursaspor Kulübü ve Türk futbolu için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Barışıcı, “Yönetim Kurulumuzun, Serdar Aziz’i bırakmaya niyeti yok. Bu kapsamda da bir karar alındı. Serdar Aziz, sezonun ikinci yarısında da yeşil-beyazlı formayı giyecek. Oyuncumuzu satmayacağımızı Galatasaray Kulübü’ne de bildireceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu