DünyaFutbolGündem

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, Nuri Şahin’i özel terapiyle hazırlıyor

İspanya’nın ünlü spor gazetesi Marca, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, milli futbolcu Nuri Şahin’e ”özel terapi” yaptığını yazdı.

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, milli futbolcu Nuri Şahin’e ”özel terapi” yaptığını yazdı. Ntvspor’un haberine göre, Marca’da geniş yer alan haberde, Mourinho’nun neredeyse hergün antreman öncesinde Nuri ile özel konuştuğu ve Türk futbolcuyu ”cesaretlendirip, moral verdiği” ileri sürüldü.

Real Madrid’in bu sezonki yıldız transferi olmasına rağmen sakatlıklardan dolayı henüz kendini gösterme şansını bulamayan Nuri’nin, en kısa zamanda takımın stratejisine uyum sağlaması için Türk futbolcuyla özel ilgilendiği belirtilen Mourinho’nun, aynı zamanda Nuri’nin futboluna yeni özellikler katmak istediği de ifade edildi.

Nuri’nin henüz 23 yaşında olmasından dolayı, ”kişisel becerisini geliştirmeye yatkın olduğunu” savunan İspanyol gazetesi, Mourinho’nun, ”toplu ve topsuz alanda daha agresif, fiziğini daha iyi kullanabilen, sadece teknik kapasitesine güvenmeden 90 dakika sahada koşturabilecek bir fiziğe sahip olan, mükemmel sol ayağının yanısıra sağ ayağını da güçlendiren, saha içinde takımın stratejisini tam anlamıyla ezberleyen, nerede durmasını ve ne yapmasını bilen bir Nuri istediğini” öne sürdü.

Portekizli teknik adamın, İnter’deyken Hollandalı Sneijder’i Şampiyonlar Ligi’nin en iyi ortasaha oyuncusu haline getirdiğini kaydeden Marca, Mourinho’nun şimdi de Nuri’yi en iyilerden biri yapmak istediğini yazdı.

Nuri’nin bu haftasonu deplasmandaki Valencia maçında büyük olasılıkla yedeklerden oyuna gireceği tahmin edilirken, Türk futbolcunun 7 Aralık’ta Kral Kupası’nda Ponferrandina veya 13 Aralık’ta Şampiyonlar Ligi’ndeki Ajax maçlarında ilk 11’de sahaya çıkabileceği yönünde varsayımlar ortaya atıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu